Voor meer informatie:

Helma Cremers

info@schrijfpalet.nl

     

 

Home

 

Even voorstellen

 

Schrijfpalet

 

Voor iedereen

 

 

 

 

(LEVENS)VERHALEN

Al jaren van plan om je (levens)verhalen op te schrijven en misschien wel in boekvorm uit te geven? Graag ben ik bereid om je hierin te begeleiden. Wellicht dat aanzetje te geven waardoor het er eindelijk van komt. Zeg je: ik wil ze wel vertellen maar het schrijven laat ik liever aan een ander over? Ook daar sta ik voor open. Kijk en scroll maar eens op: www.storyterrace.com/nl/onze-schrijvers/

 

ZAKELIJKE TEKSTEN

Als eindredacteur van een weekkrant krijg je veel berichten onder ogen. Daarbij komt het voor dat de tekstschrijvers lang van stof zijn maar juist de cruciale feiten vergeten. Ook blijkt dat er veel mensen moeite hebben met spelling, grammatica en een speelsere benadering van de Nederlandse taal. Graag wil ik PR-mensen (bijvoorbeeld van verenigingen) helpen, om aan de hand van eenvoudige maar belangrijke tips hun teksten aan duidelijkheid, kracht en leesbaarheid te laten winnen.

 

WORKSHOPS

In Venlo, Roermond, Beesel en Reuver gaf ik al diverse workshops en cursussen in creatief schrijven. De samenstelling van zon groep deelnemers loopt vaak uiteen; zowel in leeftijd, opleiding als interesses. Samen schrijven betekent elkaar stimuleren. Je profiteert van de kennis en de ervaring van de anderen, terwijl je toch tot een persoonlijk verhaal of gedicht komt.

Misschien ben je binnenkort aan de beurt om een leuke dag te verzinnen en te verzorgen voor je familie, vriendenclub of vereniging. Denk dan eens aan een dag(deel) creatief schrijven. Je zult versteld staan over het plezier dat schrijven losmaakt.

 

 

 

 

Made by web-4-all